Aktuella kurser

Fyll gärna i en intresseanmälan, dessa ligger  till grund för vår planering. Då får man också förhandsinfo när önskad kurs ligger ute. Dock styr tillgången på instruktörer hur vi kan tillmötesgå dessa önskningar.

Just nu finns ingen kurs att anmäla till!

Agilitykurs måndagar och onsdagar Kursen pågår!

Måndagar på följande datum: 4/12, 11/12, 22/1, 5/2 och 19/2.
Onsdagar på följande datum: 6/12, 20/12, 31/1, 14/2 och 28/2.

Förberedande/nybörjar/fortsättningskurs för alla hundar från 4 månader ålder. På den här kursen går vi igenom grunder som alla agilityhundar har nytta av. Även om hunden är äldre så behöver den ha dessa förkunskaper. Ni får bekanta er med sporten agility och vi påbörjar inlärningen av de olika hindren. Har man erfarenhet av agility förr så kan vi börja kika på detaljer. Kursen kräver egen träning mellan kursgångerna för att göra maximala framsteg. Kursen är på 1+5 tillfällen och kommer att vara inomhus i Kilafors Hundhall. Upplägget är att vi har en teorigång och två träffar före jul och 3 träffar efter jul. Max 6 deltagare / gruppindelning kan komma att ske. Karlsson. Instruktörer: Karin Spännare, telefon/sms 070-3672182, mail: salsasmatte@gmail.com och Sara Karlsson, telefon/sms 070-5317397, mail: sara@peopleinthepark.se

Bra kom ihåg! För att hitta kolla på: www.kilaforshundhall.se. Ta gärna med inneskor så slipper ni gå i strumpor (ytterskor är inte tillåtna) Kom i tid så ni hinner rasta och värma hunden lite innan vi går igenom dagens övningar (utan hund). Ta med bra belöningar, både leksak och godis. Egen matskål, vattenskål och vattenflaska är också bra. När det gäller gruppindelningen så tänker vi att man kör aktivt med sin hund på ”sin” tid. Men! Ta tillfället i akt att komma före eller stanna för att titta på andra. Det finns nog inget man lär sig mer av än att titta på andra. Det finns burar att låna i entrerummet och även i servicehuset så slipper hundarna sitta i bilen och bli kalla. Eventuellt medlemskap löser ni på Svenska brukshundklubbens webbplats. https://brukshundklubben.membersite.se/Membership/BuyMembership. Medlemskap behövs för försäkringens skull. 

 

Privatlektioner
Om man inte hittar ”rätt” kurs så går det även att ta en privatlektion. Kontakta i så fall direkt någon av våra instruktörer.

Vi vill också tipsa om vår kanal på youtube där våra filmer vi gjort till våra kurser ligger.

Agility 
Vi har en blogg som vi tidigare har använt när vi haft våra kurser.  Där finns lite tips och filmer att kika på.  Titta in!