Kurser

För att gå kurs på Bollnäs brukshundsklubb krävs att du är medlem, endast undantag på vissa. Läs mer om medlemskap här
Om man är intresserad av kurs så är det absolut säkraste sättet att fylla i en intresseanmälan. Då kommer man inte bort bland mailen och man får också information när en sådan kurs ligger ute för anmälan.

Nosework fortsättningskurs 2 platser kvar!
Denna kurs vänder sig till dig som har gått nybörjare i nosework eller har motsvarande kunskaper. Den kommer att vara upplagd på tre lite längre pass, tre förmiddagar. Instruktör: Mia Lindskog. Datum: 16/2, 1/3 och 15/3 kl 9-11.30. Kostnad 800 kr.
Anmälan via formuläret!

Agilitykurs på nybörjarnivå
Nu är anmälan öppen till nybörjarkurs i agility. Upplägget beror lite på hur många anmälda/ nivå det blir, det kan bli två grupper varannan vecka tex. Ange därför gärna tidigare erfarenhet under övrigt i anmälan. Det vi vet med säkerhet är att kursen kommer att vara i Kilafors Hundhall på måndag kvällar. Den kommer att vara på 4 gånger och starta så fort det går i februari. Priset är 800 kr och vi kommer inte vara fler än 6 per grupp. Instruktör: Karin Spännare. Frågor: 070-3672182 eller salsasmatte@gmail.com. Anmälan via formuläret!

Tematräffar Agility
Dessa träffar passar alla då vi lägger upp efter varje ekipage på individuell nivå. Anmälan och betalning för varje tillfälle. Pris: 200 kr. Max 5 ekipage. Plats: Kilafors Hundhall. Anmälan och frågor till Karin på telefon/sms 070-3672182 eller mail salsasmatte@gmail.com.
Datum inbokade: Inga just nu

Agility 
Vi har en blogg som vi använt när vi haft våra kurser.  Där kan ni se vilka kurser vi kan erbjuda. Titta in!

Allmänt
Alla hundraser är välkomna till Jycketorp. De enda som inte förekomma är varghybrider, dessa är förbjudna enl lag. Din hund måste vara minst 12 veckor gammal och vara vaccinerad mot valpsjuka. Alla hundar födda efter 2001 ska enligt Jordbruksverket vara ID märkta. Svenskabrukshundklubben (SBK) har bestämt att from 2007-01-01
måste alla hundar som deltar i någon form av kurs kunna visa ID handling.

Studiefrämjandet är hundorganisationernas studieförbund. Hundcirklarna (kurserna) genomförs i samarbete med dem. Studiefrämjandets hemsida