Aktuella kurser

Vi provar nu ett lite nytt koncept, tematräning/ kurs. Alltså engångstillfällen med varierade aktiviteter och tider/dagar. Detta beror på att vi (instruktörena) har lite svårt att få tiden att gå ihop till hela kurser.

Nyfiken på Hoopers Måndag 2/8 Kl 18-20
Vi bjuder in till en temakväll med introduktion i den nya sporten Hoopers. Vi visar och pratar lite om Hoopersklubben och regler kring kommande tävlingar. Därefter är det egen prova på träning med hund. Instruktörer Sara K och Karin, Kostnad: 250 kr. Anmälan via formuläret!

Rallydag lördag 7/8
Laila C kommer och coachar oss i rallylydnad. Man ska kunna skyltarna för den klass man vill köra i, önskemål på vad man vill köra kommer även att samlas in i förhand. Två grupper uppdelat enligt nedan. Instruktör: Laila Christensen Blom som nås på facebook eller telefon 070-2918856. Kostnad: 300 kr.  Anmälan via formuläret!
Grupp 1. Kl 12-15 Nybörjare och fortsättning
Grupp 2. Kl 15-18 Avancerad och mästare

Agilitycoachning
Träningarna kommer att vara öppna för alla och vi anpassar träningen efter hur långt varje enskilt ekipage kommit. Vi kommer alltså att lägga upp fler tillfällen vartefter. Det kommer att kosta 250 kr och vi tar bara 4 ekipage per gång.
Just nu inget datum inplanerat!

Temakväll Nyfiken på lydnad / Framflyttad! Nytt datum kommer
Sara Alfredsson introducerar oss i tävlingsformen lydnad. Allmän information om vad lydnad går ut på och hur en tävling går till. Vi tittar sedan på de moment som ingår i startklassen och sedan är det praktiskt träning med hund. Passar dig som vill börja tävla eller dig som redan tävlar startklass och vill fila på något moment. 250 kr.

Nyfiken på specialsök  Framflyttad pgr av för få anmälda! 
Vi bjuder in till en temakväll med introduktion i SBK´s nya specialsök. Vi visar och pratar lite om hur specialsöket kommer att gå till. Därefter är det egen prova på träning med hund. Instruktörer Karin och Sara K. Kostnad: 250 kr.

Kurser:

Valp/grundkurs
För valpar och unga hundar från 3 månaders ålder. På den här kursen får hundägaren
lära sig de grundläggande kunskaperna i att träna hunden. Det handlar om relationen med hunden, förstå vem hunden är, hur hunden lär sig och inlärning av olika allmänlydnadsmoment. Kursdag: Onsdagar Tid: kl 18-19.30 Datum: 18/8, 25/8, 1/9 och 8/9. Kursen är på 4 tillfällen och kommer att vara utomhus på klubben. Max 6 deltagare. Kurslitteratur ingår (man får låna) Instruktör: Sara Alfredsson Pris: 800 kr. Medlemskap krävs. Anmälan via formuläret!

Valp/grundkurs / Kursen pågår! 
För valpar och unga hundar från 3 månaders ålder. På den här kursen får hundägaren
lära sig de grundläggande kunskaperna i att träna hunden. Det handlar om relationen med hunden, förstå vem hunden är, hur hunden lär sig och inlärning av olika allmänlydnadsmoment. Kursdag: Onsdagar Tid: kl 18-19.30 Datum: 16/6, 24/6, 4/8 och 11/8. Kursen är på 4 tillfällen och kommer att vara utomhus på klubben. Obs 2 ggr innan semester och 2ggr efter. Max 8 deltagare. Kurslitteratur ingår (man får låna)
Instruktör: Sara Alfredsson Pris: 800 kr. Medlemskap krävs.

Vi vill tipsa om vår kanal på youtube där våra filmer vi gjort till våra kurser ligger.

Agility 
Vi har en blogg som vi använt när vi haft våra kurser.  Där kan ni se vilka kurser vi kan erbjuda. Titta in!