Aktuella kurser

Agility
Vi provar nu ett lite nytt koncept på kurs/ enskild träning. Detta beror på att vi (instruktörena) har lite svårt att tiden att gå ihop till hela kurser.
Träningarna kommer att vara öppna för alla och vi anpassar träningen efter hur långt varje enskilt ekipage kommit.
Vi kommer alltså att lägga upp fler tillfällen vartefter. Det kommer att kosta 250 kr och vi tar bara 4 ekipage per gång. Anmälan är bindande man får alltså själv försöka sälja sin plats om man inte kan komma. Anmälan via formuläret!
Tisdag 15/6 kl 18-20 Ansvarig: Liza Bolinder
Måndag 21/6 kl 18-20 Ansvarig: Liza Bolinder

Temakväll Nyfiken på lydnad
Sara Alfredsson introducerar oss i tävlingsformen lydnad. Allmän information om vad lydnad går ut på och hur en tävling går till. Vi tittar sedan på de moment som ingår i startklassen och sedan är det praktiskt träning med hund. Passar dig som vill börja tävla eller dig som redan tävlar startklass och vill fila på något moment. Torsdagen den 24/6 kl 18-20, 6 platser med hund, 250 kr. Åhörarplats 4 st 150 kr. Anmälan är bindande man får alltså själv försöka sälja sin plats om man inte kan komma. Anmälan via formuläret!

Valp/grundkurs / Kursen är full! 
För valpar och unga hundar från 3 månaders ålder. På den här kursen får hundägaren
lära sig de grundläggande kunskaperna i att träna hunden. Det handlar om relationen med hunden, förstå vem hunden är, hur hunden lär sig och inlärning av olika allmänlydnadsmoment. Kursdag: Onsdagar Tid: kl 18-19.30 Datum: 16/6, 24/6, 4/8 och 11/8. Kursen är på 4 tillfällen och kommer att vara utomhus på klubben. Obs 2 ggr innan semester och 2ggr efter. Max 8 deltagare. Kurslitteratur ingår (man får låna)
Instruktör: Sara Alfredsson Pris: 800 kr. Medlemskap krävs.

Vi vill tipsa om vår kanal på youtube där våra filmer vi gjort till våra kurser ligger.

Agility 
Vi har en blogg som vi använt när vi haft våra kurser.  Där kan ni se vilka kurser vi kan erbjuda. Titta in!