Träningar

TISDAGSTRÄNINGAR 2020
Alla våra medlemmar är välkommen på dessa träningar och vi försöker hjälpa varandra. Den ansvariga för kvällen låser upp stugan och skjuter de kvällar det är skotträning. Jämna veckor startar träningen 18.30 och ojämna veckor 18.00 med skotträning fram till 18.30, därefter är det träning utan skott. Vi behöver hjälp med att bemanna våra tisdagsträningar, hör av er om ni kan vara ansvarig och vilken vecka. Välkommen!

September
29 Theres O

Oktober
6 (skott)  Lena P
13 Sara K
20 (skott) Lena P
27

Gemensamma träningar i agility.
Vi klämmer ur det sista innan hindren ska in och bjuder in till lite gemensamma träningar. Tanken är väl att vi (Sara & Karin) också ska kunna vara med och träna lite själva. Självklart hjälps vi åt med träningen ändå. Någon av oss letar fram en bana/skiss som vi hjälps åt att bygga. Vi går banan och pratar om vägval och vad vi ska träna. Det är viktigt att ha en plan med sin träning 😉 Obs! Kom ihåg att det är väldigt nyttigt att titta på och att passa på att träna annat med störning. Så Välkomna alla!
Två datum har vi bokat nu:
Söndag 20/9 kl 10
Lördag 26/9 kl 10

Facebook sidor/grupper
Bollnäs Brukshundklubb finns också på facebook. Sidan administreras av styrelsen, därför kan inte alla göra inlägg där.

Vår verksamhet bygger på frivilligt arbete och de flesta träningar arrangeras av medlemmarna (oss) själva. Om du vill vara med i någon grupp (bidra och delta) så ansök om medlemskap så tar administratörerna för respektive grupp ställning för ett eventuellt insläpp.

Grupper som finns:
Bollnäs BK Agility
Bollnäs BK lydnadsgrupp
Bollnäs BK Rallylydnad
Bollnäs BK draghundsgrupp
Bollnäs BK Nosework